Cautare

10527 de rezultate pentru "urmarit international prins la cluj in 11 06 2007" (4.56 secunde)
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Catre un Birou international OZN? ... FARCAS) In 2010, in best-seller-ul ei:
87% dintre romani cred ca nivelul coruptiei a crescut in Romania in ultimii 3 ani.
Intr-o lume ce devine din ce in ce mai interconectata, intr-o Romanie care isi deschide economia si turismul tot mai mult spre restul lumii, activitatea de rent-a-car se impune ca o necesitate. Acesta este motivul principal pentru care societatea Total Service International a decis sa investeasca in acest domeniu.
Miercuri, 10 iunie, Ilie Sarbu, ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale participa la decernarea premiilor oferite in cadrul celei de-a VI-a editii a Concursului International de Vinuri de la Bucuresti. Festivitatea de decernare are loc la sediul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, incepand cu ora 12.
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
RPG Security asigura paza si protectia locatiilor Festivalului International al Luminii - Spotlight on Bucharest Editia I Organizatori:
Intamplari stranii in padurea Hoia-Baciu (Autor: ... FARCAS) Continuand istoria fenomenului OZN in Romania, inceputa in numerele anterioare, in particular istoria valului din 1968, nu putem uita de Padurea Hoia-Baciu. S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Inchiderea fabricii Nokia, Jucu, municipiul Cluj- Napoca In comunicatul celor de la Nokia referitor la inchiderea fabricii romanesti, se mentioneaza:
Piata imobiliara urmeaza trendul ascendent si in acest an. ... Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini.
În 2008, fermierii doljeni au accesat subventii in zootehnie de doua ori mai mari decat in 2007.
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
USL la nunta de argint: ... Marian Sultanoiu) In curte la Romexpo, masini multe, lume multa, congrese, patru - cu ala mic al "verzilor", care au batut palma cu Uniunea si au semnat protocolul de colaborare. ... "Ce cautam noi aici frate, azi, in loc sa fim pe balta, la gratar.
Compania hoteliera Turism Felix, unde SIF Transilvania este actionar majoritar, a cumparat actiuni la toate cele cinci SIF-uri existente pe piata, in valoare de 3,8 milioane de lei. Potrivit BVB, achizitia a vut loc la ultima sedinta.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti. ... - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
google-analytics.com